Οδοντιατρικές Υπηρεσίες

 

Χειρουργός Οδοντίατρος - Διδάκτωρ Α.Π.Θ. | Σιαραμπή Ελένη στη Θεσσαλονίκη - Τούμπα

 
Η χειρουργός-οδοντίατρος Σιαραμπή Ελένη, με έδρα της τη Θεσσαλονίκη-Τούμπα παρέχει στους ασθενείς της μια ευρεία γκάμα οδοντιατρικών υπηρεσιών υψηλότατου επιπέδου.

Πιο συγκεκριμένα:
 
Προληπτική οδοντιατρική
 
Ο συστηματικός και περιοδικός προληπτικός έλεγχος μας οδηγεί επίσης στην έγκαιρη διάγνωση των νόσων του βλεννογόνου και κυρίως του καρκίνου του στόματος. Ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε ασθενή, επιβάλλεται εξαμηνιαίος ή ετήσιος έλεγχος και καθαρισμός (αποτρύγωση) των δοντιών, όπου Κατά την διαδικασία αυτή καθαρίζεται η πέτρα (τρυγία) από τις επιφάνειες των δοντιών.

Περιλαμβάνει : οδηγίες στοματικής υγιεινής, συμβουλές διατροφής, καθαρισμός- φθορίωση , επικαλύψεις οπών και σχισμών (sealants) κτλ

Δεν πρέπει να αμελούμε τον καθαρισμό, διότι τότε τα μικρόβια (βακτήρια) είτε μπορούν να δημιουργήσουν τερηδόνα στα δόντια, είτε να προκαλέσουν ουλίτιδα.
 
 
 
Ακτινοδιαγνωστική
 
Προσθετική οδοντιατρική - Ακίνητη &κινητή
 
Αισθητική οδοντιατρική
 
Οδοντική εμφυτευματολογία - Εμφυτεύματα
 
Χειρουργική στόματος - Στοματική Χειρουργική
 
Στοματολογία
 
Περιοδοντολογία -Θεραπεία ουλίτιδας & περιοδοντίτιδας
 
Ενδοδοντία -Απονεύρωση
 
Με συνέπεια, συνέχεια, γνώση και πάνω από όλα επαγγελματισμό η δρ. Σιαραμπή Ελένη είναι στη διάθεσή σας για να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά οποιοδήποτε σχετικό πρόβλημα ταλαιπωρεί εσάς ή τους δικούς σας ανθρώπους.

Επικοινωνήστε σήμερα κιόλας μαζί της και κλείστε άμεσα το ραντεβού σας!